fbpx

Fotograf de casaments a Barcelona

Sóc Jaime Ruiz fotògraf de casaments establert a Barcelona

i recorro el pais de casament en casament, fotografiant tots els moments romàntics i emotius que vulguis recordar.

Fotografo de bodas Barcelona - Jaime Ruiz

M’ acompanyen en aquesta aventura un equip de professionals en audiovisuals per cobrir qualsevol necessitat que el teu casament, festa o esdeveniment puguin necessitar.Porto 25 anys en el món de les bodes i sé els problemes que suposa contractar al fotògraf, al vídeo i el DJ per separat, per això et ofereixo la meva ajuda per donar solució a tots els serveis audiovisuals que puguis necessitar.

Suposo que m’has trobat buscat a Google “fotògraf de casaments a Barcelona” i tens el cap fet un embolic amb la quantitat de fotògrafs de casament que hi ha, preus, packs que t’ofereixen, diferents opcions, alguns t’intenten vendre fins a la camisa que portes posada … doncs tranquil perquè jo et vaig a ajudar a que l’elecció del fotògraf i acabis decidint comptar amb mi a la teva boda.

La teva primera pregunta que se’t passa pel cap és: Per què contractar-te a tu com a fotògraf del meu casament i no a un altre?

Doncs per diverses raons:

– Perquè el dia del teu casament vaig a aportar tota la meva experiència d’aquests 25 anys de professió i vaig estar al 100% perquè tot surti rodó.

– Perquè sóc una persona propera amb la qual et sentiràs a gust. M’encanta fer-vos sentir còmodes i veure com us aneu deixant anar foto després foto fins a aconseguir l’espontaneïtat que us caracteritza, ¡perquè cada parella és un món !

– Perquè tinc una visió diferent de la majoria dels fotògrafs, busco sempre l’espontaneïtat, fujo dels posats i intento captar tot allò que s’escapa a la vista dels nuvis que em contracten per al seu casament.

– Perquè sóc una persona resolutiva i previsor, després 25 anys en el sector de les bodes i he solucionat milers de contratemps que han ocorregut al llarg d’aquest temps i m’agrada tenir el meu material fotogràfic, vídeo o so sempre revisat i sobretot … sempre porto el doble d’equip del que necessito.

– Perquè estic sempre a la última en tecnologia buscant sempre la màxima qualitat en la fotografia de casament, retrat, etc … cada 2 anys renovo el meu material.

-Perquè et vaig a lliurar més de 500 fotografies del teu casament completament editades perquè puguis imprimir-les sense problemes.

-Perquè et vaig a lliurar les fotografies del teu casament en un màxim de 15 dies.

– I el més important… Et vas a estalviar molts mals de cap, perquè no m’agrada fer-te perdre el temps amb milers d’opcions, regals, descomptes i altres històries que al final acabes pagant de la teva butxaca. Rebràs les meves tarifes de fotografia de bodes, vídeo o DJ, totes ben especificades i amb els preus molt clarets. I si decideixes contractar tots els serveis sol hauràs de tractar amb mi.

Vaig treballar per a diferents empreses i des de fa 10 anys em vaig independitzar i vaig reunir els millors professionals amb els quals havia treballat perquè col·laboressin en aquesta aventura de fotografia de casament, vídeo de casaments i Dj de noces.

En l’actualitat treballem 2 fotògrafs, 2 videogràfics i 3 Dj ‘s, per a mi els millors en el seu camp i ens desplacem a qualsevol punt del país o del planeta on ens vulguin contractar.

Treballem d’una manera personalitzada, propers i que farem l’impossible perquè el teu casament o esdeveniment surtin perfectes.

fotografo de boda en Barcelona

A Barcelona hi ha molts fotògrafs de casament … però no et deixis portar pel preu

El tipus de fotografia per a casaments que realitzem és natural i reflecteixen la realitat tal com és, sense excés de retoc fotogràfic per a no deformar la realitat. Això dóna com a resultat una fotografia fresca i neta que no et cansaràs de veure amb els anys.

La nostra manera de treballar en els casaments és passant desapercebuts per captar aquesta foto, aquest moment o aquesta situació que després et farà il·lusió recordar.

Tots els treballs fotogràfics intent lliurar el més aviat possible, entre 15 i 30 dies després del casament, que és quan realment fa il·lusió.

Totes les fotografies dels casaments o esdeveniments que lliuro estan editades amb els ajustos necessaris perquè les puguis imprimir sense problemes.

fotografo de boda en Barcelona

¿Que preus té un fotògraf de casaments a Barcelona?

Som un equip experimentat i dinàmic que treballem d’una manera personalitzada oferint diferents tarifes amb la millor relació qualitat / preu que puguis trobar. Accedeix a l’apartat de tarifes i en menys d’1 min. tindràs els diferents packs de preus al teu email.

En la meva web trobaràs tota la informació que necessitis, així com una mostra de la meva feina i les tarifes per a casaments.

Si tens qualsevol dubte, contacta el més aviat possible amb mi. Salutacions !!