Fotógrafo de bodas en Badalona

Fotògraf de casaments a Barcelona

Fotografia de Noces diferent i natural
Reportatge fotogràfic professional

Busques un fotògraf professional per al teu casament a Barcelona?

Si has arribat fins aquí buscant «Fotograf Boda Barcelona» o «Fotògraf de casaments a prop de Barcelona» estàs de sort perquè sóc fotògraf professional amb molts anys d’experiència.
La fotografia avança i es modernitza a passos de gegant, per això els fotògrafs de casaments hem d’estar a l’última en estils fotogràfics. 📸

Si el que vols és un estil modern i natural, on la teva parella i la teva lluïu més que mai en el dia del vostre casament, fes-li un ull a les fotografies que aquí et deixo i imagina el guapos que sortireu a les fotos del vostre gran dia .

Fotógrafo de bodas en Badalona

Jo treballo sempre que puc en exteriors, aconseguint un estil fresc i natural que no et cansaràs de veure amb els anys, així qualsevol espai es pot convertir en el decorat perfecte per a un bon reportatge fotogràfic de casament.

Sóc Jaime Ruiz fotògraf especialitzat en casaments a Barcelona amb més de 20 anys d’experiència al sector nupcial.

 • Tracte proper i professional
 • Fotografia espontània i natural
 • Preus econòmics i competitius
 • Garantia ANTI-PLUJA

Deixa’m dir-te que, aquells que em contracten com a fotògraf pel seu casament, tenen la garantia dels més de 20 anys que porto al sector nupcial, volen una feina feta amb afecte, que valoren i mimen el dia del casament tant com ho faig jo. Normalment no tenen gaire temps i volen un professional que els aporti solucions i qualitat.
Aquells que em contracten com a fotògraf són persones que entenen que la meva feina és tan important com els seus records.

Fotógrafo de bodas en Badalona

Com treballa un fotògraf de casaments

El món de la fotografia és molt variat ia la fotografia de casament hi ha 2 modalitats, la fotografia de casament amb posats i la fotografia de casaments espontània i natural. A mi m’agrada més treballar d’aquesta segona manera, improvisant i captant l’essència de cada moment, sense posats, aconseguint un tipus de fotografia de casaments més naturals que reflecteixen la realitat tal com és.

Durant el reportatge de casament acostumo a disparar força fotografies ja que m’agrada captar l’essència del moment i deixar a la improvisació que s’apoderi del moment, és l’única manera dels nuvis i convidats apareguin retratats tal com són, aconseguint un reportatge el més realista que no et cansaràs de veure amb els anys.

Un punt molt important que has de tenir en compte a l’hora de contractar un fotògraf de noces és l’experiència, ja que això fa que el maneig del casament s’àgil, per no endarrerir-ne el transcurs i aconseguint atenuar els nervis del moment. Et puc assegurar que després de fer molts casaments a Barcelona he vist situacions complicades que només poden afrontar els millors fotògrafs.

Si vols el millor record del teu casament contacta amb mi ara i no et quedis sense data. 😉

Pre-Boda

Un reportatge preboda és ideal per trencar el gel i deixar enrere el bloqueig de posar-te davant de la càmera. Així el dia del casament estareu més tranquils. Recomano sempre fer un reportatge preboda un mes abans del casament.

Bodas

Oblida’t del fotògraf i gaudeix del teu casament, relaxa’t respira fondo i sent cada moment perquè encara que no ho creguis el dia del teu casament passa volant.
No et preocupis que jo m’encarregue de captar l’essència del vostre casament en imatges.

Post-Boda

Si t’has quedat amb ganes de més i voleu fer-vos un reportatge posterior al casament sempre podem fer un postboda. Durant algunes hores tindrem temps i la tranquil·litat de fer les fotos que no vam poder fer el dia del teu casament.

Álbum

Tot i que es va perdent el tradicional et recomano fer l’àlbum del teu casament, avui dia les imatges es veuen perfectes a les pantalles dels nostres telèfons o PC´s però no té res a veure amb l’espectacularitat i calidesa d’una foto impresa.

Fotografía de casaments a Barcelona Diferente y Natural

Fotógrafo de bodas en Badalona
Postboda en el Mas de Can Riera

Fotografia de casaments Barcelona

Puc fer un reportatge de fotografia de casament a Barcelona o qualsevol localitat propera sense costos de desplaçaments, adaptat a les necessitats de cada client, tinc diferents packs amb diferents preus que segur que s’adapten al teu pressupost. En aquests reportatges de fotografia per a casament no hi ha límit de fotos. Cada pack de casament té unes característiques que s’adapten a les necessitats de cada client. Alguns inclouen totes les noces i altres el reportatge de totes les noces.

Totes les fotografies de casament a Barcelona que lliuro estan editades una per una i el treball es lliura diversos dies després de la celebració en una còpia al núvol perquè puguis compartir totes les fotos amb familiars i amics sense haver d’enviar-los les fotos del teu casament una per una.

Fotógrafo de bodas en Badalona

Quin és el pack de fotografia ideal per al teu casament a Barcelona?

Com a fotògraf de casaments a Barcelona t’he preparat alguns dels packs que trobaràs dins de les meves tarifes, encara que també trobaràs de vídeo, Dj i preu dels àlbums de casament, ja que tinc el millor equip de professionals amb qui treballo des de fa més de 10 anys.

Fotopack Low Cost

Aquest pack no té límit de fotos i inclou totes les fotos de la cerimònia des que arriben els convidats, inclou també fotos amb els familiars en acabar la cerimònia i el reportatge de la parella. Totes les fotos s’editen i es lliuren a través d’un enllaç per a baixar i pugueu compartir amb els convidats.

Fotopack 1

Aquest pack no té límit de fotos i inclou totes les fotos de la cerimònia des que arriben els convidats, fotos amb els convidats, reportatge de la parella, banquet i una estona de la festa. Totes les fotos s’editen i es lliuren a través d’un enllaç per a baixar i pugueu compartir amb els convidats.

Fotopack 2

Aquest pack no té límit de fotos i inclou totes les fotos de la preparació a casa dels nuvis, la cerimònia, fotos amb els convidats, reportatge de la parella, banquet i una estona de la festa. Totes les fotos s’editen i es lliuren a través d’un enllaç per a baixar i pugueu compartir amb els convidats.

Fotógrafo de bodas en Badalona

Reportatges de les últimes noces realitzades

Aquí trobaràs una mostra dels reportatges de casaments que vaig fent. Fes-li una ullada i si t’agrada el que veus llavors serà el moment que valors si les meves tarifes encaixen al teu pressupost.

fotografo de bodas en barcelona
Fotógrafo de bodas en Badalona

El teu fotògraf de casament no pot fallar

No sempre treballo de fotògraf a les noces, porto més de 25 anys dedicat a Barcelona unint aquests meravellosos mons, el nupcial i l’audiovisual i et puc dir que he vist fotògrafs de tota mena, fins i tot els que fallen. No et parlo de fallades tècniques que a tots els fotògrafs ens pot passar, que se’ns fastiguegi una càmera o una targeta de menoria, no… et parlo de fallades de responsabilitat professional davant d’un esdeveniment de tal importància en la vida de les persones . És una responsabilitat molt gran però també una satisfacció encara molt més, quan veus la cara de les parelles quan entregues les fotos editades.

Som molts els fotògrafs que treballem a Barcelona i n’hi ha de molt bons a preus de qualsevol butxaca, així que mira opinions i parla amb el fotògraf que contractaràs per assegurar-te.

Fotògraf de casament amb anys d’experiència

Ja saps què diuen… l’experiència és un grau i en el cas del fotògraf encara més, perquè no només és fer 4 fotos, el fotògraf del teu casament ha d’estar atent a tots els detalls que puguin passar, que t’asseguro com a professional que són milers al llarg d’un casament i no em refereixo a decoració, són els detalls de la parella, els convidats, un gest, una abraçada, una carícia o qualsevol altre tipus de detall que pugui passar.
El fotògraf del vostre casament ha de ser com una navalla suïssa, on es combina la qualitat, el gust, l’estil, l’experiència, la calma, però sobretot un tipus resolutiu davant de qualsevol situació adversa.
No contractis fotògrafs que estiguin començant només perquè et fan un preu barat, els que comencen han de fer practiques amb fotògrafs professionals, no amb les parelles, ja que et pots emportar una sorpresa.

Fotógrafo de bodas en Badalona

Fotògraf de casaments a Barcelona diferent i natural

No importa on vulguis casar-te, de dia o de nit, al camp oa la ciutat, pots organitzar el casament dels teus somnis amb la teva parella, portar els teus éssers estimats i fer una gran festa com mai abans. Pots vestir-te, pentinar-te i maquillar-te com vulguis, i no et preocupis per les fotos.
El fotògraf no t’ha de dir com organitzar el casament ni amb qui, on t’has de vestir, quan es durà a terme i tampoc t’exigiré un reportatge preboda.
I em comprometo a proporcionar-te un reportatge únic, original i fresc, que conté centenars o fins i tot milers de fotos, la qualitat de les quals és la mateixa que la que veu aquí.
Ser un fotògraf de casaments d’estil natural consisteix a fer allò que jo anomeno un reportatge al vol, de manera improvisada i atent a qualsevol moment que pugui captar amb la càmera per aconseguir una fotografia fresca i que no et cansis de veure amb els anys.
No em valen els posats, no m’agraden, jo vull moments que expliquin la vostra història, aquells moments que transmetin sensacions que perdurin amb els anys.
Ser vosaltres mateixos, gaudir del moment oblidar-vos de tot perquè cada moment del vostre casament no es tornarà a repetir, oblidar-vos del fotògraf, de les càmeres i del món perquè el dia del vostre casament és únic i irrepetible.

Fotógrafo de bodas en Badalona

Buscant a Google… reportatges de casament a Barcelona?

Suposo que m’has trobat buscat a Google «fotògraf de casament a Barcelona» o «reportatges de casaments a Barcelona» i tens el cap fet un embolic amb la quantitat de fotògrafs de casament que hi ha, preus, packs que t’ofereixen, diferents opcions, alguns t’intenten vendre fins a la camisa que portes posada… doncs tranquil perquè jo t’ajudaré que l’elecció del fotògraf i acabis decidint comptar amb mi al teu casament.

M’acompanyen en aquesta aventura un equip de professionals en audiovisuals per cobrir qualsevol necessitat que el vostre casament, festa o esdeveniment puguin necessitar.

Fa més de 20 anys que visc al món dels casaments i sé els problemes que suposa contractar el fotògraf, el vídeo i el DJ per separat, per això t’ofereixo la meva ajuda per donar solució tots els serveis audiovisuals que puguis necessitar.

Si he trobat altres fotògrafs de casaments a Barcelona: Per què contractar-te per al meu casament?

Doncs per diverses raons:

 • Perquè el dia del teu casament aportaré tota la meva experiència d’aquests més de 20 anys de professió i estaré al 100% perquè tot surti rodó.
 • Perquè sóc una persona propera amb qui et sentiràs a gust. M’encanta fer-vos sentir còmodes i veure com us aneu deixant anar foto rere foto fins aconseguir l’espontaneïtat que us caracteritza.
 • Perquè tinc una visió diferent de la majoria dels fotògrafs, busco sempre l’espontaneïtat, fujo dels posats i intento captar tot allò que s’escapa a la vista dels nuvis que em contracten per a casament.
 • Perquè sóc una persona resolutiva i previsor, després de tants anys al sector dels casaments i he solucionat milers de contratemps que han passat al llarg d’aquest temps i m’agrada tenir el meu material fotogràfic, vídeo o so sempre revisat i sobretot… sempre porto el doble d’equip del que necessito.
 • Perquè estic sempre a la darrera en tecnologia buscant sempre la màxima qualitat en la fotografia de casament, retrat, etc… cada 3 anys renovo el meu material.
 • Perquè t’entregaré més de 500 fotografies del teu casament completament editades perquè puguis imprimir-les sense problemes.
 • Perquè t’entregaré les fotografies del teu casament en un màxim de 15 dies.
 • T’estalviaràs molts mals de cap, perquè no m’agrada fer-te perdre el temps amb milers d’opcions, regals, descomptes i altres històries que al final acabes pagant de la butxaca. Rebràs les meves tarifes de fotografia de casaments, vídeo o DJ, totes ben especificades i amb els preus molt clarets. I si decideixes contractar tots els serveis només hauràs de tractar amb mi.
 • I el més important… US FARÉ UN REPORTATGE CHULO, CHULO!!!

Treballo d’una manera personalitzada, propera i tant jo com el meu equip farem l’impossible perquè el teu casament surtin perfectes.

Normalment treballo només com a fotògraf de casaments a Barcelona, encara que de vegades m’emporto un ajudant, tot depèn de com sigui de gran el casament perquè no s’escapi cap detall.

Començo sempre el reportatge a casa dels nuvis o on estiguin allotjats captant els nervis del moment. Un dels moments més emotius i de màxima tensió és el moment en què la núvia arriba a l’església o la cerimònia civil és on el fotògraf de casament ha d’estar preparat per a qualsevol eventualitat que pugui succeir, canvis de llum, doble cambra, doble objectiu, bateries de sobres i carregades, però sobretot efectivitat en els trets, perquè en aquell moment del casament només tens una oportunitat que no es tornarà a repetir.

Un cop passats els moments més tensos del casament m’agrada fer un petit reportatge tot sol amb els nuvis en algun racó proper al restaurant on es celebrarà el banquet. Al reportatge m’agrada la naturalitat, captar la parella tal com és, sense posar, sense fotografia artificial, captant la vostra essència, és l’única manera que us sentiu identificats quan veieu les fotografies del vostre casament.

Amb quant de temps he de contractar els teus serveis de reportatge de casaments a Barcelona?

Jo et recomano que com més aviat prenguis la decisió molt millor. Tingues en compte que els bons fotògrafs tanquem les nostres dates d’un any a l’altre.

Quin preu té un fotògraf de casament a Barcelona?

Com t’adonaràs hi ha molts preus i tarifes diferents, trobaràs fotògrafs de casament molt barats i en trobaràs d’altres molt cars. No agafis un fotògraf molt barat primer perquè no ha de ser professional i això comporta el perill que et faci una destrossa a les fotos del teu casament. D’altra banda, està rebent el mercat i és dolent per als que realment som fotògrafs professionals. Assegureu-vos molt bé de les vostres referències i experiència com a fotògraf, avui en dia hi ha molts fòrums i webs on preguntar.

El que et puc recomanar és que facis clic al botó de tarifes per a casaments i els facis una ullada. Així tindràs una idea de quin és el meu preu.

Si tens qualsevol dubte, contacta amb mi estaré encantat d’atendre’t.

Reportatge de casaments professional a Barcelona

Realitzo treballs de fotografia de casament professional amb àmplia experiència en el sector, tractant de tenir un tracte cordial amb el client i adaptant-me a les necessitats de cada projecte.
Si heu buscat a Google “fotos de casament originals” és perquè segurament no heu vist fotografies originals que us cridin l’atenció. Fes una ullada a les meves fotos de casament, són naturals i espontànies.