fbpx

Fotograf de casaments

Sóc Jaime Ruiz fotògraf de casaments

i recorro el pais de casament en casament, fotografiant tots els moments romàntics i emotius que vulguis recordar.

Fotografo de bodas Barcelona - Jaime Ruiz

M’ acompanyen en aquesta aventura un equip de professionals en audiovisuals per cobrir qualsevol necessitat que el teu casament, festa o esdeveniment puguin necessitar.Porto 25 anys en el món de les bodes i sé els problemes que suposa contractar al fotògraf, al vídeo i el DJ per separat, per això et ofereixo la meva ajuda per donar solució a tots els serveis audiovisuals que puguis necessitar.

Suposo que m’has trobat buscat a Google “fotògraf de casaments ” i tens el cap fet un embolic amb la quantitat de fotògrafs de casament que hi ha, preus, packs que t’ofereixen, diferents opcions, alguns t’intenten vendre fins a la camisa que portes posada … doncs tranquil perquè jo et vaig a ajudar a que l’elecció del fotògraf i acabis decidint comptar amb mi a la teva boda.

La teva primera pregunta que se’t passa pel cap és: Per què contractar-te a tu com a fotògraf del meu casament i no a un altre?

Doncs per diverses raons:

– Perquè el dia del teu casament vaig a aportar tota la meva experiència d’aquests 25 anys de professió i vaig estar al 100% perquè tot surti rodó.

– Perquè sóc una persona propera amb la qual et sentiràs a gust. M’encanta fer-vos sentir còmodes i veure com us aneu deixant anar foto després foto fins a aconseguir l’espontaneïtat que us caracteritza, ¡perquè cada parella és un món !

– Perquè tinc una visió diferent de la majoria dels fotògrafs, busco sempre l’espontaneïtat, fujo dels posats i intento captar tot allò que s’escapa a la vista dels nuvis que em contracten per al seu casament.

– Perquè sóc una persona resolutiva i previsor, després 25 anys en el sector de les bodes i he solucionat milers de contratemps que han ocorregut al llarg d’aquest temps i m’agrada tenir el meu material fotogràfic, vídeo o so sempre revisat i sobretot … sempre porto el doble d’equip del que necessito.

– Perquè estic sempre a la última en tecnologia buscant sempre la màxima qualitat en la fotografia de casament, retrat, etc … cada 2 anys renovo el meu material.

-Perquè et vaig a lliurar més de 500 fotografies del teu casament completament editades perquè puguis imprimir-les sense problemes.

-Perquè et vaig a lliurar les fotografies del teu casament en un màxim de 15 dies.

– I el més important… Et vas a estalviar molts mals de cap, perquè no m’agrada fer-te perdre el temps amb milers d’opcions, regals, descomptes i altres històries que al final acabes pagant de la teva butxaca. Rebràs les meves tarifes de fotografia de bodes, vídeo o DJ, totes ben especificades i amb els preus molt clarets. I si decideixes contractar tots els serveis sol hauràs de tractar amb mi.

Vaig treballar per a diferents empreses i des de fa 10 anys em vaig independitzar i vaig reunir els millors professionals amb els quals havia treballat perquè col·laboressin en aquesta aventura de fotografia de casament, vídeo de casaments i Dj de noces.

En l’actualitat treballem 2 fotògrafs, 2 videogràfics i 3 Dj ‘s, per a mi els millors en el seu camp i ens desplacem a qualsevol punt del país o del planeta on ens vulguin contractar.

Treballem d’una manera personalitzada, propers i que farem l’impossible perquè el teu casament o esdeveniment surtin perfectes.

fotografo de boda en Barcelona

hi ha molts fotògrafs de casament … però no et deixis portar pel preu

El tipus de fotografia per a casaments que realitzem és natural i reflecteixen la realitat tal com és, sense excés de retoc fotogràfic per a no deformar la realitat. Això dóna com a resultat una fotografia fresca i neta que no et cansaràs de veure amb els anys.

La nostra manera de treballar en els casaments és passant desapercebuts per captar aquesta foto, aquest moment o aquesta situació que després et farà il·lusió recordar.

Tots els treballs fotogràfics intent lliurar el més aviat possible, entre 15 i 30 dies després del casament, que és quan realment fa il·lusió.

Totes les fotografies dels casaments o esdeveniments que lliuro estan editades amb els ajustos necessaris perquè les puguis imprimir sense problemes.

fotografo de boda en Barcelona

¿Que preus té un fotògraf de casaments?

Som un equip experimentat i dinàmic que treballem d’una manera personalitzada oferint diferents tarifes amb la millor relació qualitat / preu que puguis trobar. Accedeix a l’apartat de tarifes i en menys d’1 min. tindràs els diferents packs de preus al teu email.

En la meva web trobaràs tota la informació que necessitis, així com una mostra de la meva feina i les tarifes per a casaments.

Si tens qualsevol dubte, contacta el més aviat possible amb mi. Salutacions !!

Hola!! En que puedo ayudarte?